Blogg en lördag kväll!

Då sitter man ensam en lördag kväll, vet inte när det hände sist. Ganska skönt faktiskt, om inte nått av barnen vaknar snart väntar BJ och en Dr,Pepper. Tänkte bara försöka svamla ihop nått här och kanske lära mig hur jag länkar också.

Fredag!! Ibland tas det energi och iblan fylls det på energi som vi brukar prata om här på vår del av stan.
Innan utgång på fm med all påklädning en tjej som man inte trodde kunde få mindre läppar visar de allra minimalaste när man visar en sked med mat. Shit energin bara sinar.
Vidare efter lite skridskor osv börjar lite påfyllning av att jag fick ett litet kort besök av två stycken som gjorde att jag fick sminka mig lite, antar att många redan vet vilka det två änglarna kan vara mamma och pappa. Ni ska inte tro att de kommer för att jag ska sminka mig, de var på väg hem från stan coh precis lagom innan biblodejt så dyker de upp, pust!

Sen ett lugnt bibliotek ( i alla fall utan två mammor med i alla fall två galna och två snälla barn) egentligen borde jag här länka direkt till Soof som innehaver ett litet annat skriftspråk, men jag gör ett försök. Barnen tar två vagnar och slänger i si så där 5432 böcker så mammorna får sålla lite. Sen ett fika där vi som vanligt drömmer oss bort till fjällstugor, ensamma tysta stunder på biblo, blokus i nytt uterum och ja i stor sett allt man kan drömma sig bort till. Det är liksom det vi är bäst på, att drömma oss bort =) Men jag tror att när vi kommer tillbaka till verkligheten inser att vi faktiskt har det rätt gott  i alla fall, vi är nog rätt nöjda. I alla fall med fredagarna!
Summa sumarum, energin är påfylld.

Sedan så blev det en kort liten mysmiddag med famliljen innan party med kläder som inslag skulle hinnas med.
För en småbarnsmamma så är det faktiskt balsam för själen att bara få ta en extratur i bilen för att titta och tycka till om hus, även fast temperaturen i bilen var så hög att den gav två av passagerarna huvudvärk ;) Inga fjällstoppar här inte!

Okej en rätt så rörig fredagsfulblogg, men BJn hägrar så jag känner att tiden rinner iväg.
Lördagen har innehållit tid med familjen E utan pappa M. Tyvärr en Stellis med 39 graders feber nu kväll vilket innebar att en 30-årsfest var tvungen att ställas in. Inte kul eftersom det var en av mina favisars killes dag idag. Men det är bara att inse att när man har barn blir inget som planerat.

Förhoppningsvis så blir det mer blogging i morgon, känner kaj måste komme in i det här med fulblogg och inte fulblogg,

Redan nollad i brejnenNu känns det som att jag inte har nått mer att skriva i bloggen. Kommer inte på nått, kanske måste lägga av direkt?
Nån som har nån idé vad man kan skriva om, nåja det kommer väl när man har tid.
Har i alla fall haft en kväll på Edda med syster yster och Sander, very nice. Pappan trodde på kortvisit men ack ack, åkte 18.00 kom hem 20.45.
Jag tar i alla fall med typ världens bästa låt, tyvärr inte med världens bästa grupp, men låten år så svordoms bra att jag typ går upp i atomer, SNÄLLA at er tid och lyssna och tyck gärna till.
XO XO

Utmaning antagen

Mys!

Jag nekade just Anna utmaningen, men simsalabim så lärde Mikke mig hur man gjorde inte så svårt!
Detta är nog den del som jag anser mysigast i vårt hem. Plus om man läst mitt förra inlägg så fattar man att det är här latten blir till. Några av er undrar nog vad chokladpralinerna är? Men där bedrog ni er, det är småkaffekapsyler, Som vi på Soof och jag brukar säga:
-Med denna maskin kan man skratta lite extra varje dag.
Hi hi hi hi


1:a fulbloggen plus lite annat!!

Va härligt att det finns några få Pearl jamfans där ute, vi måste hålla ihop, det är inte många kvar. Favolåtarna är I am mine och immortality!! Fantastiskt! Men jag tycker nog allt med PJ är bra förutom låtar där endast typ hundar skäller, det är Eddies röst I löv!!

Jaha, hur skriver man en lustig fulblogg då?
Morgonen började vid sju då M skulle  köra S till föris, den gör han på onsdagar.
Då tänkte jag att det här är en perfekt dag att leka "tuff lattemamma" på. (Brukar försöka göra det ibland, men det stannar väl oftast i fantasin)
Den tuffa lattemamman gav dottern gröt genom stängd mun = astufft eller not. Hon somnade, det kändes lite tufft. Sen hände det tuffaste drack latte och bloggade.
Nu var det nästan dagishämtning, då hade hade hon med stort M (mamma) dykt upp så den tuffe fick duscha och M fick mata S.
Erkänn lite jobbigt med alla bokstäver, men det är långt ifrån slut så håll tungan rätt i mun om di inte redan gett upp.

Eftersom jag skulle träffa en annan enormt tuff lattemamma vid bokstav K (brukar även gå under ett annat namn) på öppna förskolan så var jag ju tvungen att sätta på lite smink, en ny trasa från H&M, uggsen och det tuffaste av allt min nya marc jacobsväska direkt från LA.
Nu kommer delen som gör att jag inte går under kategorin tuff, jag tog sparken till dagis medan mamma fick ta vagnen.
Hon skulle givetvis vara en sådan vänlig själ att ta Stella en sväng så jag fick vara ensam med min fantastiske son på öppna.

Väl på öppna så var vi enormt tuffa, sen är ju frågan är öppna tufft? Skit samma nu lägger jag ned det ordet tuff.
Drack lite kaffe, fikade, jagade Ks S som gillar kontakter.
Sen dök min sons höggravida favotjej M upp som vi önskar lycka till med förlossning.
Nä, nu har ni fattat att jag var på öppna förskolan med lite kompisar, sen gick vi hem hon med stort M var redan hemma med dottern. Sen middag och annat Svenssonaktigt.

Lyckades lägga två barn helt själv utan skrik och skrän = självförtroendet växte!

Jag lovar att bli lite bättre och mer intressant när jag fulbloggar, fattar knappt själv vad jag gjort idag men nu kallar TV =)

Det är hela paketet!

 
Jaha, då ska vi se om jag lyckas lägga upp mitt första youtubeklipp. Hittade inte min absoluta favolåt med min absoluta ABSOLUTA favoritgrupp men denne man skulle kunna sjunga en låt om bajskorvar och jag skulle älska den i alla fall! Så den här får duga.
Jag och Mikke med tre prickar till lyckades se Pearl jam live på en slags välgörenhetsgala utanför San Francisco 2003, då blev jag också sådär känslig som jag aldrig blir, så jag erkänner jag fällde nån liten tår.
Sen när jag då skulle berätta om den enormt stora upplevelsen för min lillasyster då säger hon:
-Va grinade du! Som värsta fjortisen på Backstreet boys.
Tack Anna för du verkligen visade förståelse för din storasyster som just då hade upplevt en av de typ fem största händelserna i hennes liv.

Hoppas nån i alla fall orkar lyssna på låten.
Gillar just du Pearl jam eller är det som pesten?

Fortsättning från förra inlägget!!

Jag kommer väldigt sällan att vara pluttinuttig och gullig i mitt forum, men det som komma skall här nere är nog det snuttigaste jag nånsin kommer att skriva. Det är klart att eftersom jag tycker att jag har så fantastiskt och superdupiga kompisar av olika slag kan det kanske bli lite pluttigt också men det kommer i nått senare inlägg.

För er som nu läst om min rosa hälft har säkert ganska stor procent av er tjejer tänkt att oj vilken drömkille, varför kan inte min sambo/kille/man ha lite av Mikkes egenskaper. Mitt svar, han är faktiskt så fantastisk som det låter och tänk er hur vårt hem sett ut om han varit som en vanlig karl. Då hade Ikea aldrig besökts, lampor aldrig ropats in, aldrig små paket inehållande diverse prylar från olika inredningssajter anlänt samt inga kvittertapeter uppsatta. Sen kan det ju vara trevligt med lite hålla hand och sånt där som jag och fröken ljusexpert inte riktigt anser som vår kopp te!
Vårt hem hade varit en ungkarlslya a la furu.
Nä, så hemsk är jag inte när det gäller inredning, jag gillar att ha det fint hemma, men jag har inte riktigt samma känsla för sånt där.

En liten slutsats, varför just jag fångat (nu var det han som ¨fångade mig men..) Mikke med två k är just för att vi kompleterar varandra så elefeantastiskt!!!!

Kan fakriskt inte fatta att jag just skrev det där, inte du heller Mikke antar jag. Bloggen kanske gör mig till en mer mjuk människa.

Keep on grunge/ I am mine

Paret E

Man får tacka och buga för alla som varit in och läst och kommenterat, då känns det ju nästan som att man måste orka med ett inlägg trots att alla andra småbarnsföräldrar gått och lagt sig.
En typ presentation skulle väl kunna vara på sin plats kanske. Eftersom jag antar att alla som läser min blogg läser den rosa och kanske tror att vi är precis likadana så bedrog ni er en liten aning, så tänkte jag presentera mig utfrån en liten smärre jämförelse.
Så här är den ÄKTA sanningen om makarna E.

Vem är just nu jätteledsen över att inte få åka på ikea, har trånat efter en Haparandaresa sen vi steg hem från den sista???    MIKKE

Vem ÄLSKAR fester och tar sig gärna en Göteborgsrapé portion och tänker inte på morgondagen???    ERIKA (i alla fall innan mitt 1.5 års långa festuppehåll, men som ni vet snart ska det imundigas rött tjut på resatauranger, uterum, vardagsrum, kök och jag kanske även toalett).

Vem är lite sur över att vi aldrig får upp tavlor och fixar hemma??      MIKKE

Vem är egentligen romantisk men har gett upp sen tio år för att inse att det inte är mycket hålla hand och jag äslar digtjafs hemma hos oss?     MIKKE

Vem lämnar skåpdörrar på vid gavel i hopp om att de ska stängas av vinden?     ERIKA

Vem stänger inte toalock, sätter på tandkrämstuber och sånt onödigt???     ERIKA

Vem har inget tålamod med en trotsig treårig son??          ERIKA

Nåja ni har fattat hur det är ställt hemma hos oss, vem som är mannen och vem som är kvinnan!!!
Mikke, mjuk, känslig, svag för snygga designsaker coh sånt där.
Erika, hårdhudad som bara säger till sin man, bestäm du hur det ska se ut hemma, det blir nog bra.

Men sen ÄLSKAR jag skor, handväskor, fika och skvallra med alla fantastiska tjejkompisar, promenader med skämsstavar med tjejkompisar. Vidare så är jag inte nämnvärt intresserad av AIK heller faktiskt.
Mikke brukar sucka utifrån hallen och säga nu ar du 6 par skor vilka kan åka i källaren (blir aldrig mer äm ett par).

Ni som läst alla mina inlägg börjar nog fatta vad jag menar med att bara skriva utan att tänka, men då ska ni höra mig prata.....

Mer grejer kommer, har fantastiskt mycket oviktigt jag kan skriva om. Nu läser jag inte igenom utan trycker bara på publicera

I morgon fyller en bräcklig 30 år!!!

Bara för att jag inte ska glömma bort (för är det något som jag är superkass på så är det att komma ihåg födelsedagar)
så firar jag idag den bräcklga mammans födelsedag trots att hon fyller år i morgon.
GRATTIS GRATTIS!!!!!
Jag antar att du är sådär lagom entusiastisk och lycklig över din stora dag =)
som fördelsedagspresent så kanske du får en länk från mig till dig, när jag hittat din adress.

Pimp me up!!

Nu blir jag ju lite blyg när jag inser att kanske fler än mamma kommer att läsa.
Tackar Soofen för födelsedagskalaset  på hennes blogg.
Men just nu så skäms jag mer hur själva bloggen ser ut, hoppas min käre äkte hälft kan pimpa upp den snart så den ser så där lite tuff ut.
Undrar just hur jag vill att den ska se ut, det här är ju ett stort steg.
Till alla tidigare har jag ju vänligt men bestämt sagt att jag då ALDRIG ska starta en blogg. Men det har jag sagt om mycket så.....

Blå måste den ju nästan vara bara för att Mikkes är rosa. men sen så vet jag inget mer, vi får väl se.

Ni ser mina inlägg kommer att handla om exakt ingenting. Men jag måste nog gå en snabb bloggkurs så jag kan lära mig att lägga upp bilder länka osv.

Redan less på att blogga!

Hade just åstadkommit ett ganska långt inlägg som jag skulle förhandsgranska med det försvann =(
så nu får jag köra en kortvariant av det inlägget nu istället. Typiskt!

Fru E har i alla fall till slut bestämt sig för att starat en BLOGG!!!!! Mycket för att lilla syster yster också gjort det idag!!!

Herr E har länge tyckt att det skulle vara en strålande idé, även Soofen hade ett namn på min blogg, vilket det inte är helt omöjligt att det kommer fram till slut.

Men för ALLA, för jag antar att det blir en hel hop på säkert tio stycken som kommer att läsa maniskt varje dag.
Så till er måste jag skriva en varningslista för saker ni inte får bli irriterade över (gäller nog mest språkpoliserna typ Mikke), ni kommar att slita ert hår på följande:

1. Det som jag är absolut sämst på är att stava rätt samt att mina fingrar inte åker som en vals på tangenterna utan hellre skår ned vid alla granntangenterna bredvid, vilket kan sluta i ord ni inte kommer att fatta.
2. Dessa tecken som utrops, komma, semikolon, punkter och allt vad dom nu vill heta kommer att kunna upphottas precis överallt.
3. Meningsbyggnader och sånt tjafs bryr jag mig föga om.
4. Sist men inte minst så skriver jag världens längsta meningar, jag skriver det jag tänker jag (jag tänker inta vad jag skriver), så förvänta er inga inlägg som ni kommer att bli helt fängslade av.

Inläggen kommer nog mycket att endast vara fulbloggsinlägg, musikvideos a la grunge inga djupa tankar  förmodligen.
Nä nu ska detta publiceras!

RSS 2.0